Acer raadt Windows aan.

Tablets

Filters
OF Bladeren op configuratie

Iconia Tab

Gemaakt voor entertainment en ontworpen om indruk te maken. Geniet overal van de prachtige details.

Iconia Tab 8

Iconia Tab 8

De Acer Iconia Tab 8 is ontwikkeld voor entertainment en ontworpen om indruk te maken met de bijzondere, stijlvolle metalen cover. Op naar het volgende avontuur! Content maken en delen wordt leuk met de twee camera's en luidsprekers. Haal alles uit het leven met de kracht en klasse van de kleine Iconia Tab 8.

Schermgrootte

8.0

Kleur

Silver

3G

3G

Iconia One

Leg mooie momenten vast en deel ze. Geniet van heldere video's en vloeiend gamen.

Iconia One 7

Iconia One 7

Met de Iconia One 7 lacht het leven u toe. U kunt elk moment vastleggen en delen. Betere video's voeden uw creativiteit. Vloeiendere graphics maken gamen leuker. En dankzij de slanke vormgeving en een accuduur van maar liefst 7 uur1 beleeft u aan de Iconia One 7 ultiem plezier, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Schermgrootte

7.0

Kleur

Black Fragrant Pink Garnet Red Jade Green Mica Blue Sky Blue

Iconia A

Fantastische mobiliteit zonder in te leveren op prestaties, voor al uw avonturen.

Iconia A

Iconia A

De Iconia A-serie biedt ultieme mobiliteit zonder in te leveren op de prestaties die u dagelijks nodig heeft. Deze tablets zijn verkrijgbaar in 7,9 en 10,1 inch en zijn supersnel dankzij het speciale Android TM-besturingssysteem voor tablets en de krachtige processoren. Maak uw keuze uit allerlei opties voor de ultieme tablet voor thuis of onderweg.

Schermgrootte

7.0

Kleur

Black

3G

3G
Iconia A1

Iconia A1

De Iconia A1-830 is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een gestroomlijnd en robuust apparaat. De gladde zilverkleurige metalen achterkant maakt deze tablet een lust voor het oog en sterk genoeg om u de hele dag bij alles te vergezellen.

Schermgrootte

7.9

Kleur

Black White
Iconia A3

Iconia A3

Het is net een mobiele bioscoop! De Iconia A3 is ideaal om overal in huis en onderweg te genieten van entertainment; het beeld op het 10-inch scherm met IPS-technologie is verbluffend1. Bekijk films voortaan op een nog groter scherm via HDMI®!

Schermgrootte

10.1

Kleur

White

3G

3G

Iconia B

Klein genoeg voor in uw tas en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Iconia B

Iconia B

Met de Iconia B-serie is de reis even belangrijk als de bestemming. Deze tablet van net 7 inch en ca. 320 gram is zo klein dat deze prima in uw werktas past, maar wel groot genoeg is om een uitstekend beeld van uw favoriete media te bieden. Lees eBooks en tijdschriften, bekijk video's, speel games - en geniet van elk moment!

Schermgrootte

7.0

Kleur

Black Gold Gray Red White

3G

3G

Iconia W

Dun, snel en ideaal voor efficiënte productiviteit onderweg.

Iconia W3

Iconia W3

De Iconia W3 is als een Windows 8-desktop in de vorm van een 8,1-inch tablet die u met één hand kunt vasthouden! Met de andere hand kunt u tikken en scrollen tijdens het browsen. Typ gemakkelijk op het scherm: uw duimen kunnen bij alle toetsen.

Schermgrootte

8.1

Kleur

Silver
Iconia W4

Iconia W4

Bewerk Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden waar u ook bent! Op de Iconia W4 zijn Microsoft® Office voor Thuisgebruik en Studenten 2013 en het gloednieuwe Windows 8.1 geïnstalleerd. Bovendien zijn er meer dan 125.000 apps en games beschikbaar in de Windows Store.

Schermgrootte

8.0

Kleur

Gray

3G

3G
Iconia W5

Iconia W5

De lichte en mobiele 10,1-inch Iconia W5 is één apparaat met drie modi. Gebruik hem als touchtablet; typ met het toetsenborddock1 voor een hogere productiviteit en kantel het scherm tot maar liefst 295° voor presentaties en om het scherm te delen met anderen.

Schermgrootte

10.1

Kleur

Silver

3G

3G

Vergelijken Vergelijk vier modellen binnen dezelfde categorie. Compare alert Tonen Verbergen